Rolo garažna vrata

Komfort in enostavnost

Zakaj izbrati Rolo garažna vrata

Izdelujemo toplotno izolirana garažna vrata iz 40 mm debelih plošč, ki zagotavljajo odlične toplotne izolacijo. Izberete lahko garažna vrata z vlečnimi ali torzijskimi vzmetmi in več kot 50 vzorcev in površinskih konstrukcij. Posebna pozornost se posveča varnostnemu delovanju.

N

Kakovostni materijali

Naša garažna vrata so izdelana iz visoko kakovostnih materialov priznanih evropskih proizvajalcev. Vrata so izdelana na osnovi določenega tipa vrat, ki se potem dodatno prilagodijo potrebam stranke, brez dodatnega doplačila. Pokličite nas če potrebujete nekaj bolj specifičnega. 

N

Certificirana kvaliteta

Vsi naši izdelki, vključno z rezervnimi deli, so certificirani. Smo eni od redkih, ki imajo certificirane produkte do debeline 5500 mm.

N

Varnost

Naša vrata ustrezajo vsem zahtevam evropske zakonodaje, imajo certifikat EN 13241. Številni varnostni elementi so vključeni tudi v osnovno konfiguracijo garažnih vrat.

N

Razvoj in inovacije

Dolgo časa smo član EDSF (European Door and Shutter Federation), društva priznanih proizvajalcev vrat in nakladalnih tehnologij. Skupaj razvijamo nove tehnologije in materijale, kako bi ustregli visokim zahtevam in potrebam strank.

Garažna vrata

Garažna vrata vam omogočajo enostavno  in varno povezavo med garažo in bivalnimi prostori. Daljinsko upravljanje omogoča hiter in enostaven ustop v garažo. 

Podjetje Naitors d.o.o. vam s ponudbo garažnih vrat vrhunske kvalitete zagotavlja visok nivo varnosti, sodoben dizajn in dolgo življenjsko dobo. 

 

HITRI KREDITI

Pri nas lahko uredite kredit

• kredit do 100% vrednosti nakupa;
• odplačilna doba do 36 mesecev;
• maksimalni znesek kredita (ali skupaj z že odobrenimi) je 4.000 EUR;
• vsi krediti so zavarovani pri zavarovalnici;

 

• brez potrjevanja kreditnih pol pri delodajalcu ali banki (zaposleni izpisek + zadnja plačilna lista, upokojenci samo zadnji izpisek);
• ob odobritvi kreditojemalec preko POS terminala plača le strošek odobritve in zavarovanja kredita;
• kredit se odplačuje z direktno bremenitvijo računa kreditojemalca.

Izberite med različnimi paneli garažnih vrat

Izberite različne tipe panelov, zunanje strukture ali PVC folij za vse okuse. Neomejene število barvnih  odtenkov za vaša garažna vrata. 

Navodila za vgradnjo

Rolo garažna vrata

Navodila za vgradnjo

Rolo Garažna vrata

NAŠE ZADOVOLJNE STRANKE
Zelo sem zadovoljna z storitvijo in izdelkom. Pri izbiri garažnih vrat so mi svetovali in poslušali moje želje. Postavitev je bila hitra in strokovna. Servis in garancija so me prepričali, da je kvaliteta materijalov resnična. Marijeta M.

Marketing svetovalec

V podjetju smo potrebovali industrijska rolo vrata. Naitors podjetje so nam preporočili iz hčerinskega podjetja. Veseli smo, da smo izbrali njih. Storitev je izvedena strokovno in smo zadovoljni z kvaliteto vrat in garancijo ter zagotovljenim hitrim servisom. Dragan T.

Direktor razvoja, TDT Systems co.

Pošljite nam povpraševanje